Viestilipusta_Karikoski

Ihmisten kokoisille ideoille!

Leader Ravakka on paikallinen kehittäjäyhdistys, joka toimii Eurajoen, Rauman, Laitilan, Pyhärannan, Uudenkaupungin, Vehmaan ja Mynämäen alueella. Rahoitamme EU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan elinkeinojen kehittymistä sekä parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä.


Ravakan ajankohtaista

16.2.2018 Oletko saanut rahaa Leaderistä? Lähetä terveiset Jussi Vataselle ja voita Jopo

Jussi Vatanen haastaa maaseuturahastosta rahoitusta saaneet yritykset ja yhdistykset lähettämään videotervehdyksen somessa ja kertomaan, mitä hyvää rahoituksella on saatu aikaan. Osallistu Terveiset Vataselle -haasteeseen ja voita Jopo.

Lue lisää

15.2.2018 Arjen digi -seminaari Raumalla 8.3.

Hei sinä maaseudulla asuva yrittäjä, yhdistyksen jäsen tai muuten maaseudun kehittämisestä innostunut asukas! Nyt on hieno tilaisuus päästä kuulemaan digitalisaation hyödyntämisestä maaseutuympäristössä Raumalla 8.3 klo 12-16 järjestettävässä Arjen digi -seminaarissa.

Lue lisää

12.2.2018 Yhä useampi satakuntalaisyritys investoi vuonna 2017

Maaseuturahaston tukia haettiin Satakunnan ELY-keskuksesta vilkkaasti vuonna 2017. Yritystukien kysyntä kasvoi 20 prosenttia. Erityisesti metalliyrityksissä investoitiin runsaasti, paljastaa maaseuturahaston vuosikatsaus.

Lue lisää

31.1.2018 2.2. Tuu #MESSIIN TET- ja rekrymessut Uudessakaupungissa

Uusikaupunki 400 areemalle messukuljetukset ja ilmainen sisäänpääsy. Kesä- ja kestommat työpaikat odottavat sinua! Myös Leader Ravakkalla on messuille kehittämispiste!

Lue lisää

19.1.2018 Vuoden kylä -kilpailu on auki – hae 28.2. mennessä

Satakunnan 24. maakuntakylän haku on nyt käynnistynyt. Kilpailun järjestävät yhteistyössä SataKylät ry ja Satakuntaliitto. Voittajakylä palkitaan 3 400 euron palkintosummalla.

Lue lisää

18.1.2018 Tiesitkö, että Leader-tukien haku on jatkuvaa?

Leader Ravakka myöntää tukia mikroyrityksille ja yleishyödyllisille yhdistyksille. Seuraava kerran hallitus päättää tuettavista hankkeista 15.2., hakemukset tähän kokoukseen jätettävä viimeistään 5.2.

Lue lisää

21.12.2017 Leader Ravakan vuoden 2017 parhaat

Katsoimme taaksepäin vuoteen 2017 ja totesimme, että voimme olla tyytyväisiä ja erityisesti kiitollisia. 20-vuotisjuhlavuoteemme on mahtunut paljon mahtavia asioita.

Lue lisää


hyrra logo RGB
Klikkaa logoa yläpuolelta, pääset HYRRÄÄN.

Leader Ravakka Facebookissa


Facebookin lisäksi voit seurata Satakunnan Leader-ryhmien, Satakunnan Ely-keskuksen sekä sidosryhmien ajankohtaisia asioita, hanketoteuttajien tarinoita ja muita mietteitä MaaseutuMegafonin somekanavilla:

Instagram_webTwitter_LogowebYouTube-logo

Tilaa uutiskirje!

Tilaa Satakunnan Leader-ryhmien yhteinen Satasilta-uutiskirje.