Ravakka_etusivu_2280x900

Ihmisten kokoisille ideoille!

Leader Ravakka on paikallinen kehittäjäyhdistys, joka toimii Eurajoen, Rauman, Laitilan, Pyhärannan, Uudenkaupungin, Vehmaan ja Mynämäen alueella. Rahoitamme EU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan elinkeinojen kehittymistä sekä parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä.


Ravakan ajankohtaista

16.6.2017 20 vuotta ja miljoona tuntia talkoita!

20 vuoden aikana Satakunnan Leader-ryhmät ovat rahoittaneet yli 61 miljoonalla eurolla vajaa 2500 hanketta. Hankkeita toteuttamalla paikalliset ihmiset ovat tehneet kotiseudustaan viihtyisämpää ja palveluiltaan parempaa paikkaa asua.

Lue lisää

16.6.2017 Onko teillä talkoot? Ilmoita niistä meille!

Kesä on täällä ja sehän tarkoittaa talkoita! Satakunnan Leader-ryhmien tiedottaja Virtasen Mimmi etsintäkuuluttaa Leader-hankkeissa tänä kesänä tehtävät talkoot.

Lue lisää

13.6.2017 Sää helli Avoimien Kylien kiertäjiä

Aurinkoinen ja lämmin päivä houkutteli ihmiset kylille. SataKylien bussikierrokset olivat menestys. Katso kuvatunnelmat Avoimet Kylät -päivästä.

Lue lisää

9.6.2017 Leader Ravakan toimisto muuttaa

Leader Ravakan henkilökuntamäärä on kasvanut kahdeksaan ja on tullut aika muuttaa isompiin tiloihin. Uusi toimistomme on Uudessakaupungissa.

Lue lisää

2.6.2017 Yritysryhmähankkeita voi hakea nyt entistä useammin

Yritysryhmän kehittämishankkeessa 3–10 maaseutuyritystä kehittää yhdessä toimintaansa yhteisillä ja yrityskohtaisilla toimenpiteillä. Kysy lisää ELY:n asiantuntijoilta.

Lue lisää

2.6.2017 Leader Ravakka 20 vuotta: 12,2 milj.€ ja 250 000 talkootuntia!

Maaseudun kehittämisyhdistys Ravakka ry perustettiin 22.5.1997. Yhdistys on tehnyt paikallista alhaalta ylös kehittämistä Rauman seudulla ja Vakka-Suomessa tänä vuonna 20 vuotta.

Lue lisää

30.5.2017 Avoimet Kylät 10.6. − Lähde kotiseutuseikkailulle!

Valtakunnalliseen Avoimet Kylät -päivään osallistuu 41 satakuntalaista kylää. Tarjolla monipuolisesti ohjelmaa kirpputoreista kesäkahviloihin sekä kotieläinpihoihin.

Lue lisää


hyrra logo RGB
Klikkaa logoa yläpuolelta, pääset HYRRÄÄN.

Leader Ravakka Facebookissa


Tilaa Uutiskirje


Sähköpostiosoitteesi :

Facebookin lisäksi voit seurata Satakunnan Leader-ryhmien, Satakunnan Ely-keskuksen sekä sidosryhmien ajankohtaisia asioita, hanketoteuttajien tarinoita ja muita mietteitä MaaseutuMegafonin somekanavilla:

Twitter: @MMegafoni
Instagram ja Periscopemaaseutumegafoni