Ravakka_etusivu_2280x900

Ihmisten kokoisille ideoille!

Leader Ravakka on paikallinen kehittäjäyhdistys, joka toimii Eurajoen, Rauman, Laitilan, Pyhärannan, Uudenkaupungin, Vehmaan ja Mynämäen alueella. Rahoitamme EU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan elinkeinojen kehittymistä sekä parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä.


Ravakan ajankohtaista

28.4.2017 Idyllinen ja monipuolinen Panelia on vuoden kylä 2017

Tuoreen vuoden maakuntakylän meriittilista on pitkä. Paneliassa on yhteisen hyvän eteen tehty merkittäviä tekoja, viimeisimpänä torialueen rakentaminen keskelle kylää.

Lue lisää

27.4.2017 Virkistys- ja luontomatkailukohdetietoa avoimeen käyttöön Varsinais-Suomessa -hankkeen aluetilaisuus Laitilassa

Virkistys- ja luontomatkailukohdetietoa avoimeen käyttöön -hanke järjestää 23.5.2017 klo 17-20 Laitilan kaupungintalolla kaikille avoimen infotilaisuuden hankkeesta ja sen hyödyntämismahdollisuuksista.

Lue lisää

25.4.2017 Hyrrän remontti tuo pidemmän katkon hakemusten käsittelyyn

Maaseuturahaston tukien sähköinen hakujärjestelmä Hyrrä on kiinni muutostöiden vuoksi 17.8.–4.9. Katkon aikana ei pysty jättämään hakemuksia eikä käsittelemään maksuja. Katko vaikuttaa jo nyt.

Lue lisää

24.4.2017 Luovan talouden lehmät lypsämään – yritystilaa Untamalan navetoissa -tilaisuus 3.5.

Vanhat navetat uuteen käyttöön – esittely- ja ideointitilaisuus Laitilan Untamalassa

Lue lisää

24.4.2017 Kevätretki Livonsaaren yhteisökylään 18.5.

Leader Varsin Hyvän ja Leader Ravakan yhteisellä Yhdistysklinikan kevätretkellä pääsee tutustumaan Livonsaaren yhteisökylään ja sen elämään.

Lue lisää

21.4.2017 Leader Ravakka 20 vuotta

Leader Ravakka, on toiminut toukokuussa 20 vuotta maaseudun elävänä säilymistä edistäen. Taivalta juhlitaan 25.5.klo 16.30 alkaen Puu-Santtion toimintakeskuksessa Mainingissa Pyhärannan Santtiolla.

Lue lisää

4.4.2017 Vuoden kylä -ehdokkaita ja filmitähtien etsintää - lue Kylät-uutiskirje!

Huhtikuun Satasilta-uutiskirjeessä teemana satakuntalainen kyläelämä. Ajankohtaista asiaa mm. Avoimet Kylät -päivästä ja Vuoden kylä -kisasta.

Lue lisää


hyrra logo RGB
Klikkaa logoa yläpuolelta, pääset HYRRÄÄN.

Leader Ravakka Facebookissa


Tilaa Uutiskirje


Sähköpostiosoitteesi :

Facebookin lisäksi voit seurata Satakunnan Leader-ryhmien, Satakunnan Ely-keskuksen sekä sidosryhmien ajankohtaisia asioita, hanketoteuttajien tarinoita ja muita mietteitä MaaseutuMegafonin somekanavilla:

Twitter: @MMegafoni
Instagram ja Periscopemaaseutumegafoni


liity_leader-postituslistalle

Satakunnan kaikkien Leader-ryhmien uutiset ja tapahtumat löytyvät koosteena Satasillasta.