Ravakka_etusivu_2280x900

Ihmisten kokoisille ideoille!

Leader Ravakka on paikallinen kehittäjäyhdistys, joka toimii Eurajoen, Rauman, Laitilan, Pyhärannan, Uudenkaupungin, Vehmaan ja Mynämäen alueella. Rahoitamme EU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan elinkeinojen kehittymistä sekä parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä.


Ravakan ajankohtaista

21.4.2017 Leader Ravakka 20 vuotta

Leader Ravakka, on toiminut toukokuussa 20 vuotta maaseudun elävänä säilymistä edistäen. Taivalta juhlitaan 25.5.klo 16.30 alkaen Puu-Santtion toimintakeskuksessa Mainingissa Pyhärannan Santtiolla.

Lue lisää

13.4.2017 Hyrrän remontti tuo pidemmän katkon hakemusten käsittelyyn

Maaseuturahaston tukien sähköinen hakujärjestelmä Hyrrä on kiinni muutostöiden vuoksi 17.8.–4.9. Katkon aikana ei pysty jättämään hakemuksia eikä käsittelemään maksuja. Katko vaikuttaa jo nyt.

Lue lisää

4.4.2017 Vuoden kylä -ehdokkaita ja filmitähtien etsintää - lue Kylät-uutiskirje!

Huhtikuun Satasilta-uutiskirjeessä teemana satakuntalainen kyläelämä. Ajankohtaista asiaa mm. Avoimet Kylät -päivästä ja Vuoden kylä -kisasta.

Lue lisää

2.4.2017 Euroja yhteistyöhön 11.4. Karvia ja 12.4. Eura

Miten sinun yrityksesi voisi hyötyä yhteistyöstä ja tukieuroista? Tule kuulemaan maaseuturahaston tarjoamista tukimahdollisuuksista yritysten yhteistyössä.

Lue lisää

31.3.2017 Yritystukea myös kierrätyskoneiden hankintoihin – odotettu asetusmuutos voimaan

Jatkossa maaseutuyritykset voivat hakea yritysrahoitusta käytettyjen koneiden ja laitteiden hankkimiseen. Investointeja voidaan tehdä nyt monipuolisemmin ja resursseja säästäen.

Lue lisää

30.3.2017 Avoimet Kylät -päivää vietetään ennätyksellisen monessa Satakunnan kylässä

Valtakunnalliseen Avoimet Kylät -päivään osallistuu tulevana kesänä 42 satakuntalaista kylää. Mukana konkarikyliä, mutta myös iso joukko ensikertalaisia.

Lue lisää

29.3.2017 Vuolenkoskelainen kymppilista kylätoiminnan vilkastamiseen

Vuolenkoski, yhteisön voimannäyte ja ideasampo muille. Kokosimme listan vuoden valtakunnallisen kylän 2014 inspiroimana vinkiksi vireyttämään kylä- ja yhteistoimintaa myös muualla.

Lue lisää


hyrra logo RGB
Klikkaa logoa yläpuolelta, pääset HYRRÄÄN.

Leader Ravakka Facebookissa


Tilaa Uutiskirje


Sähköpostiosoitteesi :

Facebookin lisäksi voit seurata Satakunnan Leader-ryhmien, Satakunnan Ely-keskuksen sekä sidosryhmien ajankohtaisia asioita, hanketoteuttajien tarinoita ja muita mietteitä MaaseutuMegafonin somekanavilla:

Twitter: @MMegafoni
Instagram ja Periscopemaaseutumegafoni


liity_leader-postituslistalle

Satakunnan kaikkien Leader-ryhmien uutiset ja tapahtumat löytyvät koosteena Satasillasta.