Viestilipusta_Karikoski

Ihmisten kokoisille ideoille!

Leader Ravakka on kehittäjäyhdistys, joka toimii Eurajoen, Rauman, Laitilan, Pyhärannan, Uudenkaupungin, Vehmaan ja Mynämäen alueella. Rahoitamme EU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan elinkeinojen kehittymistä sekä parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä.


Ravakan ajankohtaista

17.1.2019 Leader Ravakan nuorisotyöryhmä kokoustaa virallisesti ensimmäistä kertaa maanantaina 28.1.2019

Jokainen Ravakan alueella elävä 13-29- vuotias nuori on lämpimästi tervetullut Poukan talolle Laitilaan tutustumaan Leader Ravakan toimintaan ja nuorisotyöryhmään!

Lue lisää

15.1.2019 Nyt on ideoimisen aika! Leader Ravakan kautta jaossa 300 000 euroa vuonna 2019 – mahdollisesti jopa tuplamäärä

Leader Ravakan vuoden 2019 teemana on Elinympäristö. Yhdistysten pienet investoinnit mahdollistava teemahanke on käynnistynyt, ja luvassa on myös yhdistyksille suunnattu ympäristöneuvontahanke. Tänä vuonna Ravakassa aletaan jo valmistautua uuteen EU-ohjelmakauteen 2021–2027.

Lue lisää

10.1.2019 Hankintatreffit pk-yrityksille ja julkisille toimijoille 30.1. Huittisissa

Valtakunnallinen Maaseudun toimijoiden hankintaosaaminen vahvaksi (MAHVA) -hanke järjestää Satakunnan hankintatreffit alueen pk-yrityksille sekä niiden palveluja ostaville julkisille toimijoille, kuntapäättäjille ja hankinnoista päättäville tahoille.

Lue lisää

4.1.2019 Seurantatietojen ilmoittaminen

Taas on aika täyttää seurantatiedot. Mikäli hankkeenne on päättynyt ja olette saaneet loppumaksatuksen, asia on osaltanne kunnossa.

Lue lisää

4.1.2019 Matkaillen kylillä seminaari 29.1.2019 klo 18.00

Seminaari on Matkaillen kylillä -hankkeen päätöstilaisuus, jossa käydään läpi hankkeen tuloksia ja katsotaan samalla alueiden matkailunäkymiä. Tilaisuus on suunnattu matkailun kehittäjille, matkailuyrittäjille, kyläläisille ja yhteisöille.

Lue lisää

31.12.2018 Leader Ravakka rekrytoi Kalatalousneuvojan / Aktivaattorin

Leader Ravakka toteuttaa kuluvalla EU:n ohjelmakaudella v. 2014- 2020 Selkämeren Pyhäjärviseudun kalatalousstrategiaa, jonka avulla pyritään kehittämään Uusikaupunki Merikarvia välisen rannikkoalueen ja Pyhäjärven kalatalouden toimintaedellytyksiä. Haemme elinkeinokalatalouden kehittäjäksi Aktivaattoria.

Lue lisää

27.12.2018 Leader Ravakka järjestää nuorisotapaamisen maanantaina 14.1.2019

Jokainen Ravakan alueella elävä 13-29- vuotias nuori on lämpimästi tervetullut tutustumaan Leader Ravakan toimintaan ja ideoimaan tulevaa! Tarjolla pientä purtavaa ja virvokkeita!

Lue lisääFacebookin lisäksi voit seurata Satakunnan Leader-ryhmien, Satakunnan Ely-keskuksen sekä sidosryhmien ajankohtaisia asioita, hanketoteuttajien tarinoita ja muita mietteitä MaaseutuMegafonin somekanavilla:

Instagram_webTwitter_LogowebYouTube-logo

hyrra logo RGB
Klikkaa logoa yläpuolelta, pääset HYRRÄÄN.