LINC2018 Raumalla ja Lounais-Suomessa 12.-14.6.2018

Leader Ravakka järjestää LINC2018 -seminaarin yhdessä Satakunnan ja Varsinais-Suomen Leader-ryhmien kanssa Lounais-Suomessa 12.-14.6.2018. Tapahtuman pääpaikkana on Rauma. Seminaarin kantavina teemoina ovat luonto ja matkailu, vesistöt sekä lähiruoka.

LINC2018 ohjelma 

Kolmipäiväisen LINC-seminaarin aikana osallistujat pääsevät torijuhliin, tutustumisretkille eri puolille Lounais-Suomea Kankaanpäästä Iniöön sekä perinnelaivapurjehdukselle Katanpään linnakesaarelle. Kansainvälistä hankeyhteistyötä silmällä pitäen LINC-seminaarin aikana järjestetään myös cooperation corner -tilaisuus, jonka aikana osallistujien on mahdollista esitellä omia hankeideoitaan ja etsiä kansainvälisiä yhteistyökumppaneita. Lisäksi luvassa on kolme herkullista lähiruokateemaista illallista sekä LINC-perinteisiin kuuluva European buffét, jossa tutustutaan LINC-osallistujamaiden paikallisiin herkkuihin.

Osallistujat ja ilmoittautuminen

Tapahtumaan odotetaan noin 300 osallistujaa ympäri Eurooppaa. Myös suomalaiset Leader-toimijat sekä sidosryhmät ovat tervetulleita osallistumaan LINC2018-seminaariin. Tarjotaksemme LINC-kokemuksen mahdollisimman kattavalle osallistujakunnalle olemme kiintiöineet kullekin osallistujataholle 3-4 paikkaa. Seminaari-ilmoittautuminen avautuu alkuvuodesta 2018.

Osallistumismaksu

Seminaarin osallistumismaksu tulee olemaan noin 200 €/ hlö. Osallistumismaksu sisältää ruuat, seminaariohjelman sekä kuljetukset tapahtuman aikana. Majoitukset sekä matkat tapahtumapaikalle ovat omakustanteisia.  Seminaarimajoitusta sijoitetaan Rauman lisäksi myös Uuteenkaupunkiin.

LINC2018 lisätiedot

Leader Ravakka

Johanna Vanhatalo
Kansainvälisten asioiden koordinaattori
johanna.vanhatalo(at)ravakka.fi
puh. 044 792 9001

 


www.linc2018.eu