Leader Ravakan uutisia ja tapahtumia

20.11.2017 17.38

Kansainvälisyys on vuoden 2018 teema

Useita kansainvälisiä hankkeita pyörähtää käyntiin mm. Latvian, Romanian, Ruotsin ja Italian kanssa, LINC-seminaari tuo 300 eurooppalaista maaseudunkehittäjää alueelle ja yhteistyötä kehitetään myös useiden muiden maiden kanssa.

Kehittäjäkumppaneita Euroopasta

Leader Ravakan hallitus on valinnut ensivuoden teemaksi kansainvälisyyden. Teema onkin osuva; vuonna 2018 pyörähtää käyntiin useampikin kansainvälinen hanke, joissa on mukana kumppaneita esimerkiksi Latviasta, Romaniasta, Ruotsista ja Italiasta. Tietotaidon lisäksi nämä hankkeet tuovat Ravakan alueelle kansainvälistä näkyvyyttä ja uusia kontakteja ympäri Eurooppaa.

LINC yhdistää Leader-toimijoita Euroopassa

Osana kansainvälistä teemavuotta Ravakka järjestää yhdessä Satakunnan ja Varsinais-Suomen Leader-ryhmien kanssa LINC-seminaarin kesäkuussa 2018 Lounais-Suomen alueella. Tapahtuman pääpaikkana ovat Rauma ja Uusikaupunki, ja paikalle odotetaan noin 300 maaseudun kehittäjää eri EU-maista!

Kansainvälistymään?

Oletko kiinnostunut aloittamaan kansainvälisen hankkeen? Tai olisiko sinun yhdistykselläsi annettavaa monikansalliseen ruokamatkailu-teemaan, kylien brändäämiseen tai nuorten osallistamisen kansainvälistämiseen? Ota rohkeasti yhteyttä Ravakan kv koordinaattori Johannaan.

Lisätiedot
Johanna Vanhatalo
johanna.vanhatalo (at ) ravakka.fi
044 7929 001

Palaa otsikoihin