Leader Ravakan uutisia ja tapahtumia

28.5.2018 16.44

Kuulutus: etsitään osallistujia kansainväliselle nuorisoleirille juhannusviikolla

Aktiivinen, innostuva, englanninkielentaitoinen nuori 16-25v. ETSIMME SINUA!

Kolmelle nuorelle paikka kansainväliseltä nuorisoleiriltä

Leiri järjestetään Keskipiste- ja Rieska Leadereitten sekä Maaseudun kehittämisyhdistys Ravakan eli Leader Ravakan yhteistyönä juhannusviikolla 18.-21.6. Kalajoella. Kolmepäiväisellä leirillä on monenlaista maaseudun kehittämiseen liittyvää ohjelmaa, mutta parasta ovat kenties muut osallistujat, nuoret Euroopan maaseutualueilta pääasiassa Skotlannista ja muualta Britteinsaarilta,  Hollannista, Saksasta, Italiasta ja kenties Latviasta. Leiriläisiä on kaikkiaan noin 30. Leader hyppy ravakka

Leirin tarkoituksena on käynnistää Leaderin nuorisotoimintaa täällä Vakka-Suomessa, edistää nuorten osallisuutta paikalliseen toimintaan ja edistää paikalliseen päätöksentekoon osallistumista (ei poliittiseen) ja kirjoittaa Eurooppalaisten kansallispuistojen (= suomalaisia maaseutualueita jonkinlaisella ympäristökasvatuksella) nuorisojulistus loppuun. Youth manifeston laadinta aloitettiin viime viikolla Skotlannin Cairngormsin kansallispuistossa. Kartoitamme leirin aikana myös osallistujen kiinnostusta osallistua jatkossa paikalliseen kehittämiseen Leader Ravakan alueella Leaderin nuorisohallituksessa päättämässä NuorisoLeader-hankkeista, Leader-ryhmän hallituksessa päättämässä Leader-hankepuolloista, LAGyouth-työryhmässä tai PopUp-toimijoina.

Vaatimukset osallistujalleTanja ja keijupotku ravakka

  • Halukkuus osallistua aktiivisesti ja innostuneisuus yhteistyöhön
  • kiinnostus tai vähintään positiivinen suhtautuminen paikalliseen kehittämiseen ja luonnonsuojeluun
  • englanninkielentaito (arvosanoista tai kieliopista viis, kunhan saat suusi auki ja asiasi selitettyä)
  • 16-25 vuoden ikä
  • tausta ja jonkinlainen tulevaisuus Leader Ravakan toiminta-alueella

Ilmoittautuminen viimeistään 4.6.

Halukkaat voivat itse ottaa yhteyttä hankekoordinaattoriin Tuuli Jansson tai nettisivujemme kautta www.ravakka.fi/nuorisoleader. http://www.ravakka.fi/leader_ravakka/nuorisoleader/nuori_ilmoittaudu_mukaan.

Ilmoittautuminen viimeistään 4.6. mennessä matkajärjestelyjen takia, kiitos. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin paikkoja (kolme) valitaan määräaikaan ilmoittautuneista soveltuvimmat kielitaidon, kiinnostuksen tai aktiivisuuden mukaan.

Lisätiedot

Tuuli Jansson
tuuli.jansson(ät)ravakka.fi
0447201870
(myös FB-messenger ja Whatsup)Palaa otsikoihin