Leader Ravakan uutisia ja tapahtumia

11.5.2018 9.52

Leader Roadshow 18.5. Laitilassa ja Mynämäessä

Tule tapaamaan Leader-hankeneuvojia, yritysneuvojia ja kunnan omaa uutta elinkeinojohtajaa aamupäivällä Laitilaan ja iltapäivällä Mynämäkeen. Kahvikupposen äärellä voimme keskustella kehittämisestä ja hankeideoista. Tervetuloa juttelemaan!

PopUp- toimiston asuntoauto Laitilassa 9:30-11:30 kaupungintalon edustalla

Leader Ravakan PopUp-toimisto ja maaseuturahaston Roadshow perjantaina 18.5. klo 9:30-11:30 Laitilan kaupungintalon edustalla (Keskuskatu 30). Kahvia juomassa kanssasi Leader-hankeneuvojat, yritysneuvojia ja Laitilan uusi elinkeinojohtaja Juha-Matti Päivölä. Tervetuloa vaihtamaan kuulumisia.

Leader-asuntoauto kurvaa Mynämäkeen ja parkkeeraa Mynämäen kunnantalon eteen 13:30-15:30.

Leader Ravakan PopUp-toimistona ja maaseuturahaston Roadshow perjantaina 18.5. klo 13:30 – 15:30 Mynämäen kunnantalon edessä (OP:n parkkipaikka) Keskuskatu 21. Kahvia juomassa kanssasi Leader-hankeneuvoja, yritysneuvojia ja Mynämäen uusi elinvoimapäällikkö Juha Liukkonen. Tervetuloa vaihtamaan kuulumisia.

Leaderin kuumat tarjottavat

Leader-yritystukien, kuten myös muiden hankkeiden haku on jatkuvaa. Leader Ravakka etsii rahoitettavaksi erityisesti yritysryhmähankkeita ja uusia työpaikkoja ja toimintaedellytyksiä luovia yrityskohteita.

Maaseudun nuoret ovat tärkeitä. Leader Ravakka tarjoaa nuorisoleaderiä nuorten omien ideoiden toteutuksen tueksi, mutta myös tavalliset Leader-hankkeet ovat mahdollisia. Myös kansainvälistymismahdollisuuksia on auki ks. www.ravakka.fi/leadervieulkomaille.

Kahvin päätteeksi voidaan ottaa kierros Maaseutumölkkyä!

Lisätiedot

Leader Ravakan toiminnanjohtaja
Ulla Kallio
0440 344 345
ulla.kallio(ät)ravakka.fi

Roadshow 18.5.

Palaa otsikoihin