Leader Ravakan uutisia ja tapahtumia

17.11.2017 17.53

Maksuhakemuksen aika?

Leader-hankkeen maksuhakemus pitää tehdä vuoden aikana ELY-keskuksen päätöksestä ja loppumaksu neljän kuukauden kuluttua hankkeen päättymisestä.

Maksuhakemukset Hyrrään

Milloinkas se maksuhakemus pitikään tehdä..?

Ensimmäinen maksuhakemus pitää tehdä viimeistään vuoden päästä Ely-keskuksen hanketukipäätöksestä. Loppumaksua on haettava 4 kuukauden kuluessa hankkeen päättymisestä. Tarkista tiedot ja ohjeet hanketukipäätöksestä Hyrrästä.

Skannaa kaikki liitteet Hyrrään

Maksuhakemus tehdään suoraan Hyrrään. Kaikki maksuhakemuksen liitteet skannataan sinne myös, tietenkin pdf:nä. Maksuun haettavista kustannuksista pitää olla lasku, maksutosite ja kirjanpitovienti. Maksutositteeksi käy tiliote ja kirjanpito pitää olla tehtynä niin pitkälle, että kaikki maksuun haettavat näkyvät pääkirjalla.

Ei kannata hutiloida!

Etenkin investointihankkeissa pitää olla tarkkana päivämäärien suhteen: lasku ei saa olla päivätty ennen vireilletulopäivää! Ellei laskusta käy selvästi ilmi, mitä on hankittu tai miten hankinta liittyy hankkeen toteuttamiseen, voi laskuun kirjoittaa selvityksen ennen skannaamista.

Kaikilla liitteillä rahat tilille nopeasti!

Maksuhakemusten käsittely on ollut nopeaa. Lisäselvitykset tietysti pitkittävät käsittelyä, joten niihin kannattaa vastata ripeästi. Apua ja neuvoja saa entiseen tapaan Leader Ravakasta. Ottakaahan yhteyttä!

Lisätietoja

Terhi Sinisalo, hankeassistentti
terhi.sinisalo (at) ravakka.fi
044 7292 199

Palaa otsikoihin