Leader Ravakan uutisia ja tapahtumia

22.8.2018 12.17

Menetelmiä nuorten kanssa toimimiseen -Kirjanjulkaisutilaisuus ke 29.8. Turun pääkirjastolla

Osallistavia nuorisotyön menetelmiä yhdistystoimijoille, paikalliskehittäjille ja nuorisotyöntekijöille. LOCAL ACTION YOUTH-hankkeen metodikirjan julkaisutilaisuus Turun pääkirjastolla, keskiviikkona 29.8.klo 16:00. Tilaisuuden kieli on englanti. Ennakkoilmoittautuminen viimeistään 28.8.

Käytännönläheisiä menetelmiä nuorten parissa työskenteleville - Tule kuulolle ja ota käytäntöön!Turun pääkirjasto 29.8. klo 16.00

Inspiroivia ja osallistavia nuorisotyön menetelmiä ja raikkaita ajatuksia uusista yhteistyönäkökulmista yhdistystoimijoille, paikalliskehittäjille ja nuorisotyöntekijöille.

LOCAL ACTION YOUTH-hankkeen metodikirjan julkaisutilaisuus

Turun pääkirjastolla, keskiviikkona 29.8. klo 16:00.

Metodikirjan esittely tehdään kirjan oppeja noudattaen eli jakaen ideoita, keskustellen ja kokeillen esiteltyjä menetelmiä. Tilaisuuden kieli on englanti.

Ilmoita osallistumisesta sähköpostitse 28.8. mennessä sähköpostilla localactionyouth@gmail.com.

LOCAL ACTION YOUTH Erasmus+ hankeen tuotantoa

Metodikirja on tehty Erasmus+ Youth in Action strateginen kumppanuus hankkeessa LOCAL ACTION YOUTH. Projektissa Leader ryhmät ja nuorisotyöntekijät kehittävät yhteistyötään ja hyödynsivät osaamistaan kolmen kehittämiskohteen osalta:

  • nuorten tukeminen yrittäjyyteen
  • viestiminen nuorille ja vuorovaikutus nuorten kanssa
  • nuorten rohkaisu mukaan päätöksentekoon ja osallistumismahdollisuuksien kehittäminen paikalliseen toimintaan

Käytännönläheinen menetelmäkirja sisältää mielenkiintoisia aktiviteettejä, joita opeteltiin ja testattiin projektin aikana ja joita rohkaistaan omaksumaan pysyviksi toimintamalleiksi. Projektin aikana tärkeiksi kokonaisuuksiksi nousivat vapaamuotoinen oppiminen (non-formal learning), palvelumuotoilu ja yhteisölähtöinen paikallinen kehittämisen sekä nuorisotyö laajasti ymmärrettynä. Metodikirja on käsikirja organisaatioille ja kelle tahansa kehittää työtään ja osaamistaan nuorten kanssa toimiessa.

LOCAL ACTION YOUTH-projekti toteutettiin latvialaisen Leader-ryhmän: Pieriga partnership, suomalaisen Leader-ryhmän Leader Ravakan ja latvialaisen Olainen kunnan kesken. Projekti rahoitettiin Euroopan komission Erasmus+ Youth in Action tuella Latvian kansainvälisten nuorisoasioiden ohjelmasta. Julkaisu heijastaa ainoastaan julkaisijan näkemyksiä ja komissio ei ole vastuussa julkaisun sisällöstä.

 

Lisää tietoa

englanniksi: Localactionyouth@gmail.com, fb.vo/localactionyouth.

suomeksi: www.ravakka.fi/LocalActionYouth

Local Action Youth project partners and funder


Palaa otsikoihin