Leader Ravakan uutisia ja tapahtumia

4.1.2019 15.32

Seurantatietojen ilmoittaminen

Taas on aika täyttää seurantatiedot. Mikäli hankkeenne on päättynyt ja olette saaneet loppumaksatuksen, asia on osaltanne kunnossa.

Seurantatiedot pääsee täyttämään, kun kirjautuu Hyrrään ja avaa hanketukihakemuksen. Vasemmassa sivupalkissa on harmaa painike Seurantatiedot, josta pääsee lomakkeelle. Ravakan Facebook-sivulta löytyy ohjevideo seurantatietojen täyttämiseen: https://www.facebook.com/Ravakka/

Mikäli ette pääse kirjautumaan Hyrrä-järjestelmään, käykää Katso-tunnistautumissivustolla avaamassa lukkiutuneet tunnukset.

Pyydämme Teitä ilmoittamaan maaseudun kehittämisohjelmasta tuetun ja toteuttamanne hankkeen (kehittämishanke/yritystuki) seurantatiedot tammikuun 27 pv 2019 loppuun mennessä. Seurantatietojen toimittaminen tapahtuu Hyrrä-asiointipalvelussa osoitteessa https://hyrra.mavi.fi/login.html.
Nyt tallennetaan tiedot vuoden 2018 osalta. Tarkemmat ohjeet seurantatietojen tallentamisesta Hyrrään löytyvät kehittämishankkeista linkistä http://maaseutuvirasto.mobiezine.fi/zine/165/article-25923 ja yritystuista linkistä http://maaseutuvirasto.mobiezine.fi/zine/123/article-25923. Kehittämishankkeiden seurantatietojen sisällöistä kerrotaan tarkemmin ohjeessa tuensaajalle seurantatietojen toimittamisesta: http://maaseutuvirasto.mobiezine.fi/zine/165/article-25993.
Tuensaajan tulee ilmoittaa hankkeensa seurantatiedot vuosittain tammikuun loppuun mennessä. Seurantatietojen raportointijakso on yleensä kalenterivuosi. Raportointijakso voi olla myös lyhyempi, riippuen hankkeen aloittamisen tai päättymisen ajankohdasta. Viimeistään loppumaksun yhteydessä tulee seurantatiedot olla toimitettuna. Nyt seurantatietoja toimittavat ne hankkeet, joita on toteutettu vuoden 2018 aikana.


Samalla muistutan, että maksuhakemus tulee tehdä vähintään kerran vuodessa ja loppumaksua on haettava neljän kuukauden kuluessa hankkeen päättymisestä.
Ottakaa yhteyttä, jos tulee kysyttävää.


…ja hyvää alkanutta vuotta!

Terhi Sinisalo
hankeassistentti
Maaseudun kehittämisyhdistys Ravakka ry
Rauhankatu 4
23500 Uusikaupunki
044 7292199Palaa otsikoihin