Leader Ravakan uutisia ja tapahtumia

18.9.2018 10.06

Vauhtia digibisneksiin: SOMETYÖPAJAT ja webinaari

Satakuntalainen pienyrittäjä! Kaipaatko käytännöllistä tukea somen käyttöön helposti ja edullisesti? Tarjolla maksuttomia webinaari ja sometyöpajoja!

Webinaari yrittäjälle: Lisää asiakkaita SoMesta

Tallenne on saatavilla osoitteessa www.vauhtiadigibisneksiin.fi/webinaari. Katselu vaatii kirjautumisen verkkoluentoon. Linkkiä saa myös mielellään jakaa.

Tule mukaan sometyöpajoihin!

Satakuntalainen maaseudulla toimiva pienyrittäjä: Tule mukaan työpajoihin, joiden tavoitteena on, että opit hyödyntämään paremmin somea yrityksesi käytössä ja osaisit löytää somen kautta vauhtia visnekseesi lisää asiakkaita ja lisää myyntiä.

1. Sosiaalisen median tehokas maksuton käyttö

Opit mm. tekemään someprofiilistasi houkuttelevan ja selkeän ja opit mistä onnistunut ei -maksullinen postaus rakentuu. Työpajan jälkeen voit hyödyntää somekanaviasi tehokkaasti ja löytää lisää aiakkaita somesta! (halutessasi paljon!)

2. Ilmaiset työkalut somen tehokkaaseen käyttöön


Tutustut neljään ilmaiseen työkaluun, joilla teet arjestasi helpompaa. Opit kahden tärkeimmäksi kokemasi työkalun käytön esim. kuvankäsittelyyn, julkaisujen ajastamiseen, tekstin tuottamiseen ja tallennukseen ja Instagramiin liittyen.

3. Somen tehokas maksullinen mainonta


Opit mm. tekemään itsellesi maksullisen mainoksen facebookkiin ja tai Instaan, ymmärrät mitä eroa on maksullisella ja maksuttomalla mainoksella, osaat määritellä mainoksellesi kohderyhmän ja budjetin ja opit miten voit säästää mainonnalla rahaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan työpajoihin osoitteessa:

www.vauhtiadigibisneksiin.fi
Vauhtia digibisneksiin sometyöpajat

Vauhtia digibisneksiin tuottajat ja yhteistyökumppanit


Palaa otsikoihin