STARTTI-Leader tukee yritysten kehittämistä ja pieniä hankintoja

Startti-Leader on Leader Ravakan oma yritystuki. Startti-Leaderistä myönnetään tukea pienille 1-2 henkilöä työllistävile yrityksille, jotka toimivat Leader Ravakan toiminta-alueella. Tuen myöntäminen edellyttää, että yritys on Leader Ravakka ry:n jäsen. Voit liittyä Leader Ravakan jäseneksi täyttämällä erillisen jäsenhakemuksen tai samalla kun haet Startti-Leaderiä.

Startti-Leaderiä haetaan nettisivujen lomakkeella, alempana sivulla. Hakemukset käsitellään Leader Ravakassa mahdollisimman pian hakemuksen saapumisesta. Erillisiä hakuaikoja ei ole.

Startti-Leaderin tukipäätöksistä ei ole valitusoikeutta. Startti-Leaderiä rahoitetaan Leader-yhdistyksen omista varoista Loisto-strategian mukaiseen kehittämiseen. Kaikkiin yhdistyksen omiin tukiin (NuorisoLeader, Yhteisö-Leader ja Startti-Leader) on varattu vuodeksi 2017 yhteensä 10 000€.

Startti-Leader -tuen suuruus

Investoinnit
Tuki on maksimissaan 35 % kokonaiskustannusarviosta. Tuen suuruus on vähintään 100 ja korkeintaan1000 €.


Kehittäminen
Tuki on maksimissaan 50 % kokonaiskustannusarviosta. Tuen suuruus on vähintään 100 ja korkeintaan 1000 €.


Startti-Leader hakemus

Täytä hakemuskentät huolella. Hakemuksesi ratkaistaan antamiesi tietojen perusteella. Otamme yhteyttä käsiteltyämme hakemuksesi. Varauduthan raportoimaan lyhyesti tuen käytöstä jälkikäteen. Ota yhteyttä Leader-ryhmään, mikäli tarvitset apua lomakkeen täyttämisessä.

Hakijan tiedotTarve

Lyhyt kuvaus hankinnan tai investoinnin sisällöstä. Valmiit olennaiset liitteet voit toimittaa sähköpostilla ulla.kallio(at)ravakka.fi

Aikataulu

Kustannusarvio