Viestilipusta_Karikoski

Ihmisten kokoisille ideoille!

Leader Ravakka on kehittäjäyhdistys, joka toimii Eurajoen, Rauman, Laitilan, Pyhärannan, Uudenkaupungin, Vehmaan ja Mynämäen alueella. Rahoitamme EU:n maaseuturahastosta yritysten ja yhteisöjen hankkeita, joilla synnytetään työpaikkoja, tuetaan elinkeinojen kehittymistä sekä parannetaan asukkaiden viihtyvyyttä.


Ravakan ajankohtaista

22.10.2018 Leader Ravakka perustaa nuorisotyöryhmän

Leader Ravakka on perustamassa alueensa nuorista koostuvaa nuorisotyöryhmää. Työryhmä päättäisi tulevaisuudessa esimerkiksi Nuoriso-Leader-tuen myöntämisestä ja edistäisi nuorten asiaa paikallisesti.

Lue lisää

19.10.2018 Osallistu alueesi kehittämiseen vastaamalla Leader Ravakan arviointikyselyyn

Leader Ravakka kerää palautetta toiminnastaan ja Loisto-strategian toteutumisesta. Kyselyyn toivotaan vastauksia Ravakan rahoittamien hankkeiden toteuttajilta sekä jäseniltä ja muilta yhteistyökumppaneilta.

Lue lisää

22.10.2018 Sometyöpajoja

Vauhtia Satakunnan Digibisneksiin -hanke järjestää syksyn aikana Sometyöpajoja kolmesta eri aiheesta.

Lue lisää

18.10.2018 Leader Ravakan toiminnanjohtajan katsaus

Leader Ravakka toteuttaa Manner-Suomen maaseutuohjelmaa ja omaa Loisto-strategiaansa EU-ohjelmakausittain. Meneillään oleva ohjelmakausi 2015 – 2020 on ohittanut puolivälin. Reilu puolet saamastamme kehyksestä, 4,3 milj. euroa, on nyt käytetty.

Lue lisää

18.10.2018 Leader Ravakan puheenjohtajan terveiset

Leader toiminta näkyy ja kuuluu. Kulunut vuosi on ollut Leader Ravakassa työntäyteinen. Reilun parin vuoden valmistelun jälkeen saatiin maaliin kansainvälinen LINC-seminaari, suurin vuosittainen Leader-joukot yhteen keräävä tapahtuma Euroopassa.

Lue lisää

18.10.2018 Uusi Leader-tukimuoto: kertakorvaus

Jälkikäteen maksettava kertakorvaus tehtyjen toimenpiteiden todistamana ilman kuitteja. Ei muutosoikeutta.

Lue lisää

18.10.2018 Kansainvälisiä kuulumisia Ravakalta

Leader Ravakka suuntaa lokakuun lopulla Romaniaan Four Seasons Derby -hankkeen merkeissä.

Lue lisääFacebookin lisäksi voit seurata Satakunnan Leader-ryhmien, Satakunnan Ely-keskuksen sekä sidosryhmien ajankohtaisia asioita, hanketoteuttajien tarinoita ja muita mietteitä MaaseutuMegafonin somekanavilla:

Instagram_webTwitter_LogowebYouTube-logo

hyrra logo RGB
Klikkaa logoa yläpuolelta, pääset HYRRÄÄN.