NYT Leaderissä

7.3.2018

Satakunnan Vaikuttajakoulu nuorille - hae mukaan!

Satakunnan Vaikuttajakoulu innostaa satakuntalaisia nuoria mukaan yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja edunvalvontaan, lisää nuorten ymmärrystä päätöksentekojärjestelmistä ja auttaa verkostoitumaan. Koulutus on suunnattu toisen asteen opiskelijoille ja juuri korkeakouluopintonsa aloittaneille nuorille.

Koulutuksessa opiskelijat tutustuvat vaikuttajatahoihin ja vaikuttamisen keinoihin. Tietoa jaetaan kuntien päätöksenteosta, aluehallinnosta, eduskunnasta, valtioneuvostosta ja ministeriöistä, EU:sta sekä järjestö-, yritys- ja mediavaikuttamisesta. Kouluttajina toimivat eri alojen ammattilaiset, nuoret vaikuttajat sekä kokeneet valtiovallan päättäjät.

Satakunnan vaikuttajakoulu on Satakuntaliiton ja Satakunnan nuorkauppakamareiden yhteistoteutus. Vaikuttajakoulu on osa Satakuntaliiton edunvalvontatatyötä.

Koulutuksen kesto on yksi lukuvuosi ja se sisältää 8 koulutustilaisuutta. Koulutus alkaa elo-syyskuussa 2018 ja kestää touko-kesäkuulle 2019. Koulutustilaisuudet järjestetään pääasiassa arki-iltaisin, mutta kokonaisuuteen sisältyy myös yksi koko päivän vierailu Helsinkiin (tarvittaessa kirjoitetaan poissaolotodistus oppilaitokselle).

Koulutus on osallistujille maksuton. Koulutuksen suorittaneet saavat diplomin.

Koulutukseen otetaan kerrallaan 15–25 nuorta. Koulutukseen haetaan vapaamuotoisella hakemuksella Satakunnan nuorkauppakamareiden (Pori, Rauma, Kankaanpää) kautta.
Huom! Haku 8.4.2018 mennessä.

Lisää Vaikuttajakoulusta ja hakuohjeet Satakuntaliiton sivuilla.


Palaa otsikoihin